Skip to content
Winback

De Winback therapie

De ploeg van WINBACK heeft de revolutionaire technologie TECAR (Transfert d’Energie Capacitive et Résistive) op punt gezet. De Tecar-therapie van WINBACK laat het optimale gebruik van hoogfrequente stroom voor therapeutische doeleinden toe. Deze spitstechnologie biedt een snellere en efficiëntere revalidatie. Winback therapie wordt actief en aanvullend op de manuele/mechanische behandeling ingezet, maar kan ook toegepast worden tijdens oefentherapie. Hierdoor worden post- operatieve fasen aangenaam versneld.

De beste behandeling voor het weefsel
De M.E.T. (Manuele Elektro Therapie) combineert de voordelen van de energie met de deskundigheid van osteopaten en kinesitherapeuten. De hoogfrequente monopolaire en alternerende stroom werkt in op celniveau waarbij het celmetabolisme wordt geactiveerd en zo weefselherstel bevordert. De techniek induceert endogene warmte wat een aangenaam en ontspannen gevoel geeft en perfect toepasbaar is bij osteosynthese materiaal. Er wordt geen afweerspanning uitgelokt waardoor je veel gemakkelijker door fibreus weefsel kan werken.

Versnelde Celregeneratie
De energie van WINBACK versnelt het proces van celregeneratie bij spier- en gewrichtsletsels. Deze energie verwijdert ook de spanningszones (pijn, contractuur, fibrose, blokkages, oedeem) om opnieuw te kunnen bewegen. De behandeling geeft vanaf de eerste sessie voelbare resultaten.
De 3 werkingen: ontstekingsproces stabiliseren – duurzame pijnstilling – diepgaande vascularisatie.

De WINBACK Revolutie
WINBACK heeft de capaciteiten van de behandelingen en van het leven van de patiënten revolutionair veranderd dankzij haar innovatie en een solide ervaring in de opleiding.

winback

Winback